Πέργκολα TOP STAR

Η πέργκολα Top Star αποτελεί καινοτομία στον χώρο της επαγγελματικής κάλυψης. Η συγκεκριμένη πέργκολα είναι πτυσσόμενη και αποτελεί την ιδανική λύση για επαγγελματικούς χώρους καθώς παρέχει την δυνατότητα κάλυψης μεγάλων επιφανειών.

Επίσης η εφαρμογή της παρέχει λύσεις σε εξιδεικευμένες ανάγκες καλύπτοντας τις πλέον δύσκολες δομικές συνθήκες. Τα υψηλών προδιαγραφών τεχνικά χαρακτηριστικά, την καθιστούν μοναδική στο είδος της, καθώς ενα πρωτοποριακό σύστημα ανύψωσης επιτρέπει την προσαρμογή της σε οποιαδήποτε υπάρχουσα κατασκευή. Σε αντίθεση με άλλες πέργκολες, είναι εξολοκλήρου κατασκευασμένη απο ενα ειδικό κράμα αλουμινίου υψηλής αντοχής, με ηλεκτροστατική βαφή RAL 1013 (ΕΚΡΟΥ) και RAL 9016 (ΛΕΥΚΟ). 'Ολα τα υπόλοιπα χρώματα (RAL) συν την εξαιρετική επιλόγη απομίμησης ξύλου που σας προσφέρουμε είναι εφικτά κατόπιν παραγγελίας. Το υλικό κάλυψης αποτελείται απο PVC Block out του οίκου Sattler, το οποίο παρέχει απόλυτη αδιαβροχωποίηση και προστασία απο την ακτινοβολία UV.

Η εν λόγω πέργκολα προσφέρει την επιλογή στήριξης σε κολώνες 120 X 60 οι οποίες μπορούν να τοποθετηθούν σε οποιοδήποτε σημείο του οδηγού ή σε ενισχυμένο στηθαίο αλουμινίου 120 mm Χ 80 mm. Επίσης μπορούν να τοποθετηθούν φουρούσια αλουμινίου στο τελείωμα των οδηγών.

Η πέργκολα Top Star έχει αρκετά εύκολο τρόπο τοποθέτησης, ενώ το ίδιο ισχύει και με τον χειρισμό της που επιτυγχάνεται με μοτέρ και τηλεκοντρόλ. Η μέγιστη διάσταση της είναι 16 X 10 μέτρα και έχει την δυνατότητα περιμετρικής κάλυψης με ζελατίνα, γυαλί ή άλλο υλικό. Η πέργκολα Top Star είναι πιστοποιημένη με ISO και CE.

Login


This page require Adobe Flash 9.0 (or higher) plug in.

Copyright© 2019 GK-GROUP. All Rights Reserved.

Powered by NET22